Foto's chocolade
Door: Nelleke en Marleen
Blijf op de hoogte en volg Nelleke en Marleen
10 November 2007 | Oostenrijk, Wenen
Aangezien we zitten te wachten tot de aardappels gaar zijn, hebben we even tijd om een nieuw berichtje te schrijven. We hebben het ook zo druk!!! Gisteren zijn we op stap geweest, we hebben net even de foto's terug gekeken maar deze zijn niet geschikt voor de site. Hiermee krijgen we veel te veel problemen, dan moet de site uit de lucht, boze ouders bla bla enz enz. :)
Wel hebben we foto's van onze chocola!! Maandag zijn we daarmee gestart en het gaat erg goed. Het breekt leuk en de geluiden zijn super. Nu de resultaten nog...
Het wordt hier nu ook echt koud, winterjassen en handschoenen hebben we dus ook al aan! Hoe is het in Nederland? Het blijft altijd leuk om jullie reacties te lezen, bedankt allemaal!!!
Verder hebben niet veel nieuws. Alles gaat prima. Weinig bericht is ook goed bericht zullen we maar zeggen.
Tot schrijfs
10 November 2007 - 18:33
Josien:
We hebben hier n storm... Engeland is al overstroomt, alle waterkeringen dicht en de eilanden zijn niet meer te bereiken. En jullie hebben ook nog es chocola! Dus nee, jullie zijn niet zieliger ;)
Voor de rest gaat t hier zn gangetje hoor... Beetje lampionnetje lopen enzo. Doen ze dat daar ook? Dan vervelen jullie je een stukje minder haha
Kus Kus Josien -
10 November 2007 - 18:51
Josien:
missen jullie zwarte piet zo erg trouwens? -
10 November 2007 - 19:08
Wen:
Heey dames!!!
Dan zeggen jullie dat die andere fotos te erg zijn... maar vind je deze fotos wel normaal dan??? fun!
Verder sluit ik me bij Josien aan! T weer is hier echt :-S maar in drenthe alles nog droog :-)
Veel plezier nog met het chocolaaaa...
Kunnen jullie niet wat opsturen ;-)
kus wen -
12 November 2007 - 10:52
Leendert:
Goed bezig... Mooie voorkant voor jullie verslag! -
12 November 2007 - 19:27
Michelle:
Hey meiden,
Tijdje terug dat ik wat stuur, maar ja lekker drukjes hier. Echt leuke berichtjes allemaal, heb ik ook al weer een tijdje niet gelezen dus effe bijlezen. Hier regent en hagelt het aardig ja, maar we hebben nog steeds droge voeten hier in noord holland. Zo te zien is het bij jullie nog altijd feest. Hier gaat alles gewoon zijn normale gangetje. De ontwikkelingen met de loempia's gaan ook wel aardig de goede kant op, maar zijn nog niet klaar om verscheept te worden.
Snoepze de komende dagen met al dat chocolade
Groetjes mich
13 November 2007 - 18:23
Wen:
ja het is bij hunnie de hele dag door half 4 ;-)
13 November 2007 - 18:43
Ids En Douwe:
Hey meiden,
het is te zien dat het goed gaat met de chocolade, alleen vraag ik mij af of er wel wat over blijft voor de proef.
En ja foto's die niet geschikt zijn voor de site moet je natuurlijk achterwege laten :D
Hopelijk hebben jullie het nog net zo naar jullie zin als wij hier
Ciao de Valencianos