Visite, visite, visite wat hebben we genoten!
Door: Nelleke en Marleen
Blijf op de hoogte en volg Nelleke en Marleen
18 September 2007 | Oostenrijk, Wenen
Afgelopen weekend zijn Niels en Marloes langs geweest!! Erg gezellig om weer eens iemand anders te zien dan steeds hetzelfde hoofd. haha. We zijn zaterdag met z'n vieren uiteten geweest bij figlmuller ofzo iets. Daar verkopen ze de grootste schnitzels van Wenen. Er stond verder ook weinig anders op de kaart... dus ja. De schnitzels waren zo groot dat ze nauwelijks op je bord passen. Zie foto! Daarna nog 'wat' cocktails gedronken in de stad. We hebben alle cocktails van de kaart onderzocht!
Omdat veel mensen toch ook wel willen weten hoe het met onze stage gaat.... bijdeze!
Het gaat goed! haha zie foto's
Wiedersehen
18 September 2007 - 13:57
Rens:
Klinkt goed meiden! ga zo door en ik kijk uit naar de foto's! Marleen als je ons wil volgen de komende maand, kan je ff kijken op www.alstour.nl
kus Rens -
18 September 2007 - 15:18
Marian:
Ja Marloes belde al dat ze het leuk gehad had en dat ze weer in Nederland was aangekomen. -
18 September 2007 - 15:19
Josien:
Heeey!! Wat fijn dat er toch ook nog mensen voor jullie langs komen :p haha! Marleen, k ga zometeen je kamertje verven... Mooi rood met wit! Hoop dat t wat wordt, want rood is moeilijk verven ofzo :p
Het resultaat zie je wel weer op fotos!
Viel Spass!! -
18 September 2007 - 15:32
Jan Peter:
Mooi mooi!!!
Alles hier ook best!!
Ik zie geen foto's? Ik was zo benieuwd!... naar die grote schnitzels haha..
He succes...
krispijn komt nu net bij mij.. met 25kg biologische polder aardappelen... die missen jullie zeker wel!! haha
kus kus -
19 September 2007 - 16:45
Rob:
Ha die Marleen!
Ik zeg jullie zijn goed bezig daaro!
Ga zo door! Haha
X Rob -
20 September 2007 - 10:32
Sjan:
Hi Marleen,
Morgen (21-09) ga ik met oma naar Kraggenburg. Jullie (nou ja van je ouders dan) nieuwe huis bekijken. Lijkt me op termijn toch iets comfortabeler dan jouw kamer(tje) met vieze vriezers en wel heel druk "behang" in de eetruimte.
Je hoort nog hoe het was in de polder.
groetjes -
22 September 2007 - 11:05
Afke:
He Nelleke en Marleen
Hebben jullie al wilde plannen voor het weekend??
He Nel,
Gister hebben we verjaardag van Femke en Myrthe gevierd, en zijn we ff op onze oude hangplek geweest. Jeugdsentiment wat zijn we al oud!!
Vanavond verjaardag van Klaas en Tjitske, jammer dat je er niet bij kan zijn.
Fijn weekend!
Leafs Afke.