Pakjes avond!
Door: Marleen&Nelleke
Blijf op de hoogte en volg Nelleke en Marleen
30 Augustus 2007 | Oostenrijk, Wenen
Nu het hier ook aan het regenen is, kruipen wij maar weer eens achter ons computertje.
De afgelopen dagen waren hier spannend..
Marleen had gehoord dat ze met haar verjaardag een pakketje zou krijgen van het thuisfront..Deze had ze de 28ste nog niet! Geen briefje in de bus niks. Na wat navragen blijkt dat ze hier wel een vreemd post systeem hebben.. Er zijn namelijk meerdere instanties die de post brengen. Heb je geluk krijg je een briefje in de bus, zoniet dan heb je pech..Wat dus het geval was. Het rare was ook dat het getekend was van ontvangst. De directeur van school heeft zelfs nog vanalles geprobeerd om te achterhalen wie het pakket heeft. Na heel lang gezoek en gebel is het pakket ergens opgedoken!Gewoon bij een postkantoor.
Na weer een lange dag werken (ahum) snel naar huis om het pakketje te bekijken. Nog even in de brievenbus kijken en wat ziet ons oog... Een briefje om een pakket op te halen voor Nelleke (van haar lieve schat). Half rennend naar t postkantoor en samen cadeautjes uitpakken! Bedankt!
Vanochtend hebben we kamer inspectie gehad door onze grote vriend van de receptie! Onze bedden werden bekeken, nou ja bekeken leek wel of we criminelen waren, lakens alles ging eraf en neeh hoor niet meer opmaken. Morgen moeten we de sleutel inleveren. Helaas kunnen we niet direct in de andere kamer want er zit een weekend tussen. Tot op dit moment weten we nog niet waar we gaan slapen.. Dit zal na het weekend uitgebreid op half4 staan :)
Misschien kunnen we bij een bulgaar in huis voor het weekend, dit gaan we vanavond even checken (niks om je zorgen over te maken, we hebben hem al bij interpol gecheckt) en anders wordt het backpacken door Wenen!
We zijn blij dat we hier weg mogen want het washok staat onder water, en ja dat is wel onze schuld... Wasmachine overstroomd, droger oververhit en wat krijg je dan... dat je je was moet ophangen, zie foto voor resultaat.
Wunsch uns viel glück!
Kus Marleen en Nelleke
30 Augustus 2007 - 18:08
Wen:
Heey dames
wat een feest met je pakjes!
maar heel nieuwschierig haha
wat zat er in??? haha
veel plezier in jullie nieuwe huisje!
x Wen -
31 Augustus 2007 - 07:42
Marian:
Dames, zat er wel een rijmpje bij dan?? Het wordt dus een spannend weekend voor jullie. Maar als je in de problemen komt, dan sturen wij Peter R. de Vries wel hoor, die zoekt alles dan wel uit, haha. -
31 Augustus 2007 - 11:23
Moeder Wil:
Ik heb al 2x iets geplaatst maar dan doet ie het niet, nog een keer -
31 Augustus 2007 - 11:24
Wil:
Jaaaa, nu wel!! Mijn eerste verhaaltje was erg leuk maar ja om die nu weer te typen...
Marleen we missen je wel met het verhuizen maar je moet nu zelf ook aan de slag, kan je alles wel mee sjouwen?
We zien de foto's wel weer en jij die van ons, Kus Kus.. -
31 Augustus 2007 - 14:45
Josien:
Hey zus,
blij dat je eindelijk t pakketje hebt! Die moet wel n wereldreis hebben gemaakt zeg! Kan je nu lekker de kringloper van 2 maanden terug lezen haha!
Oja, zou nog beltegoed voor je halen... zal k zo es ff gaan doen :p
Kus je zusje -
05 September 2007 - 08:43
José:
Wat is sinterklaas vroeg in Oostenrijk. Tja hij kan niet overal tegelijk zijn.
Zo te lezen wordt het een druk weekend. Zit wel in de familie hè dat verhuizen !
We zijn benieuwd hoe jullie weekend is verlopen, hou ons op de hoogte.
Groeten van de Snoeken.