Wist je datjes
Door: Nelleke&Marleen
Blijf op de hoogte en volg Nelleke en Marleen
05 Augustus 2007 | Oostenrijk, Wenen
wist u dat:
- een nectarine geen perzik is maar wel anders om. (marleen heeft hier een hele duidelijke verklaring voor)
- mannetjes van de toilet om half8 sochtends komen om de hele pot eraf te slopen
- wij vervolgens aan de andere kant van de gang moeten plassen
- er in de metro allemaal sjonnies en anita's komen
- de ijsjes op de foto 2 euro zijn
- het brood hier zo hard is dat je tanden ervan afbreken
- wij hier een test mee doen hoe groot de schade is als we hier een raam mee in gooien
- dat het belletje bij de lift speciaal voor dove mensen is volgens marleen
- dat we een buur hebben die vals zingt
- dat we ontzettend bruin zijn
- dat we in een museum geweest zijn (zie foto)
- en naar de markt
- en naar een fluh markt. wat een oude troep verkopen ze daar.
- ze hier supergrote supermarkten hebben, Interspar nog groter dan Albert Heijn XXL. (zie foto)
- mensen met kinderen, kinderwagens, karretjes of andere dingen met wielen zeer irritant zijn op de markt en ze deze eigenlijk moeten verbieden.
- dat er gisteravond een feestje was tot 4 uur snachts alleen voor genodigden
- we geweigerd werden omdat we geen goeie jurk hadden
- de honden in de tram/metro een muilkorf om moeten
- we gister schnitzelparadijs gezien hebben
- iedereen die werkt niet klantvriendelijk is
- iedereen die NIET werkt heel aardig is of opdringerig / dronken / vieze man / junk.
- Nelleke dan gewoon je bent vies en rot op, als we weer eens worden aangesproken.
- Wenen ook een liefdesstad is, er zijn hier alleen maar kleffe stellen.
- We over de reling van de trap moeten klimmen om bij het washok te komen.
- we zijn eigenlijk te lui om 2 deuren open te doen.
- Nelleke in de donau gezwommen heeft, naja 3 seconde erin is geweest, het was veeeeel te koud.
- Ze hier een boot hebben met een zwembad eraan!
- Ze hier geweldig grote parken hebben. Hier gaan we over een maand naast wonen!
- We blaren hebben van onze slippers.
- Nelleke heel braaf haar kalender elke dag afstreept.
- We morgen echt gaan beginnen aan onze stage op BOKU (zie foto). we hier heel erg zin in hebben. Kunnen we eindelijk onze medestudiegenoot/opstarter van ons project "Halil" ontmoeten.
- Nelleke het geweldig vindt dat we morgen een kortingskaart krijgen.
- Ze hier nooit controleren in de trein/metro/bus. Vandaar waarschijnlijk al die stinkende mensen.
- Ze nergens postzegels verkopen. Daarom heeft nog niemand een kaart.
- Ze hier alleen maar bubbelwater verkopen, spa blauw kun je namelijk gratis uit de pomp in het park halen.
- Dat de keuken en grote stinkbende is. (zie foto van alleen de keuken, stinkbende kun je niet zien op een foto :P)
- Jullie kunnen ons bellen maar we weten het telefoonnummer niet.
Ons Adres tot 30 augustus
Lorenz MÜller gasse 1
kamer nummer 4217
1200 Wenen
kunnen jullie kaartjes sturen :)
06 Augustus 2007 - 06:50
Myrthe:
Hey,
Ik ben net terug van vakantie!
Klinkt allemaal goed daar, veel plezier en sucses!
Liefs Myrthe -
06 Augustus 2007 - 11:56
Tjitske Stielstra:
Hey,
Zo te lezen maken jullie daar wel leuke dingen mee! Leuk zeg.
Geniet van jullie vrije tijd en doe je best met de stage!
Groetjes Tjitske -
06 Augustus 2007 - 14:36
Elly:
Nog maar een aantal dagen weg en nu al een A4 vol met rare gebeurtenissen, klinkt goed!! :D
Doe voorzichtig ;) en maak er een onwijs leuke en onvergetelijke tijd van!!!
O en Nel, ik ha HEM ut fregge! :D Ik hald dy op 'e heegte!
Dikke Tut, Elly -
07 Augustus 2007 - 18:13
Marian:
Ha, die Marleentje, hier ff een berichtje van mij. Heb net ook een berichtje gedaan naar mijn nichtje Mieke die nu in Mexinco zit, en ik denk Marleen zit in Oostenrijk, even kijken of ik haar kan vinden!!! En ja hoor, ik zag twee ijsjes en twee meisjes, en één daarvan was jij, dusss gevonden!!!
Hoe is het daar? Alles naar het zin? Linda moet 27 augustus voor het eerst naar Deventer, dus voor haar begint alles pas. Hee meid, veel plezier daar en ik hoor vast wel van alles van je moedertje!!!! -
07 Augustus 2007 - 19:51
Gabrielle:
Hey hey!
Leuk bedacht al die weetjes :p
zo te horen is het er iig gezellig!
Ben benieuwd hoe het gaat bevallen op de stage! heeeeeeel veel succes en plezier.
Ceeya next time ;)
Kus Gabrielle
PS: stuur mij eens zo'n ijsje op :P ziet er namelijk verrekte lekker uit!