Nog 1 dag!
Door: Nelleke
Blijf op de hoogte en volg Nelleke en Marleen
30 Juli 2007 | Nederland, Amsterdam
De naam van deze pagina is dan ook bedacht toen het bijna half4 was.. De meeste mensen die ons goed kennen zullen dan wel enig idee hebben hoe vervelend wij op zo'n moment zijn. Gelukkig waren er maar een aantal vriendinnetjes bij en zijn deze al aardig gehard. Ze zijn er zonder kleerscheuren vanaf gekomen!
Nou meer onzinnig nieuws zsm vanuit Wenen!
Liefs Marleen en Nelleke!
31 Juli 2007 - 15:33
Tonnie:
Hallo Nelleke en natuurlijk ook Marleen.
Het is nu bijna 2 uur over 1/2 4 dus tijd voor het eerste mailtje. Hebben jullie de schoenzolen nog heel? Of hadden jullie niet goedkoop geboekt, zat er al een rem op het vliegtuig. Nou jullie zijn vast al ingekwartierd. Al naar de winkel geweest? Tandpasta halen? Vertel maar eerlijk, wat zijn we nu weer vergeten? Niets? Dat kan ik bijna niet geloven. He, meiden ik ga eten, veel plezier en maak er een onvergetelijke tijd van.
Groetjes en een dikke smok,
Tonnie Huurnink en Fam.
31 Juli 2007 - 17:32
Femke:
Spannend allemaal! Half 4 is idd een tijd om of melig te zijn, of om chagrijnig te worden (dan is melig beter)
Ik hoop dat jullie het heel leuk en gezellig zullen hebben! Hou de site in ieder geval goed in de gaten, wil wel een beetje op de hoogte blijven natuurlijk. Bij mij blijft alles nog wel een beetje hetzelfde, blijf nog steeds in bergum aan het werk. Hoop wel binnen nu en 1 jaar het huis uit te zijn (zeg ik ook al heel lang) maar wie weet als je weer in Nederland bent kun je bij me langskomen in mijn eigen huisje???
groetjes en veel liefs femke